Kategóriák
Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Házhozszállítás

Termék részletek


ThermaCell MR300K szúnyogírtó készülék

ThermaCell MR300K szúnyogírtó készülék
12 990 Ft

A ThermaCell MR300 hordozható szúnyogriasztó hatékonyan riasztja el a szúnyogokat azzal, hogy egy 21 m2 –es védőzónát alakít ki a bekapcsolását követően, mint egy 10-15 perc múlva. Az MR300 riasztót bárhová magunkkal lehet vinni a szabadban, hogy elriassza a zavaró szúnyogokat, megakadályozza, hogy megcsípjenek. Az MR300 a Thermacell legújabb hordozható szúnyogriasztója. Jó pár új és fejlesztett tulajdonságokkal:

Csendes működés, újra gondolt kapcsolók, tovább fejlesztett ergonómia, és további tartozékokkal bővíthető rendszer.
Kiváló a szúnyogok riasztására a hátsó udvartól a nagy szabadtéri területekig bárhol.
Könnyű, vezeték nélküli, hordozható, minimalista dizájnnal. Arra lett tervezve, hogy bárhol és bármikor használható legyen.
Nincs több spray használat, nincs többé a vele járó kényelmetlen érzés. Szagtalan és nem tartalmaz DEET-et. (A DEET egy enyhén sárga színű olaj, amit a ruházatra fújható rovarirtó szerekbe tesznek. Azonban feloldja a tartós anyagokat, mint a műanyag, vagy a nejlon, sőt akár a festéket is. Képzelje el, mit okozhatna ez az anyag a bőrével hosszabb ideig történő alkalmazás esetén.)

A hatóanyaga: D-cis-Allethrin (a krizantémek virágában található természetes illatanyag)
Nincs nyílt láng, sem füstölés, ugyanis a hatóanyag az átitatott lapkából, az alatta elhelyezkedő fémlap hevítése következtében párolog el.
A szükséges hőt az ehhez szabadalmaztatott butángáz patron biztosítja a termékbe helyezése után.
A csomag tartalmaz egy MR300-as riasztót, és 12 órára elegendő riasztószert – 3 darab riasztó lapkát és egy darab patront (melyek megegyeznek az előző modellekével) – illetve rendelkezik magyar nyelvű használati útmutatóval is.
Egy lapka 4 órás védelmet biztosít. A lapkák színe fokozatosan vált kékről fehérre, ezzel jelezve, ha cserélni kell.
Bármikor ki lehet kapcsolni. Ilyenkor a lapka nem fog tovább melegedni és nem fog párologni sem, illetve a bután gáz sem fogy tovább. A használat bármikor folytatható a készülék újra bekapcsolásával, így Ön nyugodtan használhatja a terméket a hozzácsomagolt 12 órára elegendő hatóanyagokkal akár több héten át.
A készülék rendelkezik egy övcsipesszel is, amit a készülék hátuljába, az erre kialakított helyre lehet bepattintani, így kényelmesen magával viheti az ember vadászni, horgászni, vitorlázni, túrázni, vagy akár csak kertészkedni.
A készülék tökéletesen alkalmas kempingezéshez, vagy egy jó grill partihoz, hogy ne a szúnyogok lakmározzanak.
Figyelem! Az ehhez a készülékhez használt ThermaCell lapkákat ne tévessze össze a hagyományos, beltérre tervezettekkel. Ezek a termékek és lapkák, csak kültéri használatra alkalmasak! Ne használja beltérben, vagy sátrakban!

Ne használja mással, csakis ThermaCell lapkákkal és patronnal!

A készülék leghatékonyabban minimális légmozgás mellett működik.

  • Cikkszám
    therm_mr300k
Webáruház készítés