Kategóriák
Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Házhozszállítás

Termék részletek


PRODAC Aquasana Pond 500ml

PRODAC Aquasana Pond 500ml
2 990 Ft

Nélkülözhetetlen vízkondicionáló, amely nemcsak kiküszöböli a klórt és a kloramint a csapvízben, hanem csökkenti a vízben lévő nehézfémek szennyező hatásait is, előkészítve és készítve a tó vizét a tó életére és a halak számára. Az ALOE VERA-t tartalmaz egy speciális és természetes kolloiddal, amely megvédi a halak bőrrétegeit és kopoltyúit, csökkentve a stresszt a vízcsere során, miközben a pH-szint stabil.

 

Az aloe vera egy afrikai eredetű nedvdús növény, amely jelenleg a bolygó sok trópusi és szubtrópusi régiójában terjed. A levelei pép több mint 70 biológiailag aktív molekulát tartalmaz nyálkahártya gél és latex formájában: vitaminokat, poliszacharidokat, zsírsavakat, ásványokat stb.

Ezek közül soknak van prebiotikus hatása, azaz stimulálják a bél baktériumflóra növekedését, ami egészséges az emésztőrendszerben.

Halakban az acemannan különösen hatékony: aloe kivonatban található poliszacharid, amely serkenti a test növekedését, a fertőzésekkel szembeni ellenállást, az étvágyat és az immunsejtek termelődését.

Ez valószínűleg serkenti a szexuális érést is. Annak érdekében, hogy prebiotikus hatása működjön, a halaknak hetente többször, állandó mennyiségben kell lenyelniük az aloe termékeket.

 

Használata: 100 ml/ 2000 liter víz 15 naponta. VIGYÁZAT: Az AQUASANA POND használatakor távolítsa el az aktívszén-szűrőket a szűrőrendszerből. Nagyon ajánlott, hogy a terméket gyermekektől elzárva tartsa.Elérhető méret:

500 ml - Cikkszám PASAN500

 

 

 

 

Egységára: 5980 Ft/l

  • Cikkszám
    PASAN
Webáruház készítés