Kategóriák
Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Házhozszállítás

Termék részletek


Traper Feeder Széria 1 kg-os Etetők

Traper Feeder Széria 1 kg-os Etetők
1 290 Ft

A Traper Feeder Szériás Etetőanyagokat kifejezetten fenekező horgászmódszerhez készítik. Rövid előkés methodos vagy hosszú előkés finomkodós pecához is ajánlott. Versenyeken is bízhatunk ezekben a remek minőségű anyagokban: aromákkal, plussz adalékokkal, élő csalival turbózva nem vallhatunk velük kudarcot!

Süteménylisztet, színes morzsákat is tartalmazó pasztúrák. A paletta itt is széles a hidegvízi keveréktől, a folyóvízi keszegezőn át a pontyozásig minden megtalálható.

Fajtái:

Hidegvízi (cold water): fekete színű, színes morzsákkal dúsított, aromadús keverék. A gyártó elsősorban keszegfélék horgászatához ajánlja, de sok magyar horgásztárs és a teszthorgászaink is eredményesen használják kárász vagy ponty megfogásához is. A Feeder dévéressel és a Dynamic etetővel keszegfélékre, a Feeder Series pontyossal és a Feeder Series Turboval keverve kárászra és pontyra lesz első osztályú.

Feeder Dynamic: tartalmas etetőanyag főként keszegfélék csalogatásához. Álló- és folyóvízen is működhet!

Feeder Pontyos: színes morzsákkal spékelt összeállítás elsősorban ponty és kárász horgászatához.

Feeder Dévérező: a dévérkeszeg kedvelt csemegéje, sötétbarna színe miatt egész évben jó eredményekkel kecsegtet. Keverhető önmagában vagy hideg időben a Cold Waterrel, A Sekret Fekete Dévéressel vagy a Gold Series Fekete Experttel spékelve. 10 fok feletti vizeknél a Sekret Sárga Dévérrel, a Specjal Dévérrel és a Gold Series Experrttel. Folyó víznél a Championnal, Specjal folyóvízi etetővel vagy az Extra Folyóvízivel keverve.

Feeder Turbo: univerzális keverék pontyfélék (ponty, kárász, compó) horogra csalásához. Használható önmagában vagy hideg víznél  a Cold Watererel, a Fekete Sekret Lin-Karassal, a Sekret Fekete Feederrel vagy a Sekret Marcipánossal vegyítve.

 

Az etetőanyagokra rendelési mennyiségtől függetlenül szállítási költséget vagyunk kénytelenek felszámolni! Minden rendelésnél külön jelezzük, hogy mekkora összeget hárítunk át szállításra!

  • Cikkszám
    00100
    Tömeg
    1 kg/db
Webáruház készítés