Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Házhozszállítás

Termék részletek


Kaida Glorius KD 7m (akciós)

-38%
Kaida Glorius KD 7m (akciós)
37 700 Ft
Akció: 23 290 Ft
Kezdete: 2020.10.29   A készlet erejéig!

Egy nagyon jó, gerinces karakterisztikával rendelkező spiccbot, mely megtartotta könnyűségét!


A Kaida Glorious spiccbotunkat talán egy 5-ös erősségű Shimano Techniumhoz lehetne hasonlítani. Megfelelő gerincességgel rendelkezik a gyors kapások megakasztásához és a megfelelő úszó vezetéshez. Ennek a tulajdonságának köszönhetően folyóvízen kiváló választás, ahol a halak, nagyon gyorsan táplálkoznak. Az előttük elúszó táplálékra szinte lecsapnak, hiszen tudják, ha elsőre nem sikerül megszerezni, nincs több lehetőség, tovább úszik az árral.

Emellett igen könnyű is, ami az egész napos kézben tartott horgászatok alkalmával előny. Így nem fáradunk el, nagyobb kedvvel tudjuk végig horgászni a napot és időben, kellő lendülettel tudunk reagálni a kapásokra.

Azért, mert könnyű egy horgászbot, nem kell papírvékonynak lennie. Megfelelő falvastagság mellett, nem kell váratlan töréstől tartanunk a bevágás, vagy a fárasztás során.

Nyél része minimálisan érdesített, így nem zavaró, de mégsem tud megcsúszni rajta a kezünk.
Kúpossága tökéletes, nem lötyögnek egymásban a tagok, szépen és hosszan illeszkednek.

Külön érdekessége a horgászbotnak a spiccre ragasztott fonott szálakból álló zsinór darab, melybe befűzve és behurkolva tudjuk rögzíteni végszerelékünket. Nagy előnye, hogy a zsinórt egyáltalán nem sérti. Vitathatatlan előny egy stonfoval szemben.

 

Az akció a készlet erejéig/visszavonásig érvényes!

  • Cikkszám
    11003-700
Webáruház készítés